Black Friday 2017 de gaming la PCGarage

Black Friday 2017 de gaming la PCGarage incepand de pe data de 16 Noiembrie

PCGarage, magazinul online dedicat gaming-ului, va da starul campaniei de Black Friday 2017 in noaptea dintre 16 – 17 noiembrie si continua pana pe 19 noiembrie.

Black Friday 2017 la PCGarage

Oferta din acest an de BF la PCGarage va avea peste 1.200 de produse din categoriile de componente si gaming, telefoane, televizoare si gadget-uri. Reducerile vor fi de pana la 50% pentru periferice si 35% pentru componente. 

Pentru cei care isi doresc un laptop sau un sisteme de gaming marca PC Garage, reducerile pentru aceste doua segmente vor fi de fiind de pana la 25%. In plus, vor mai fi reduceri de 54% pentru telefoane si 40% pentru televizoare.

În ediţia de anul acesta ne-am dorit să recompensăm fidelitatea clienţilor noştri, oferind reduceri substanţiale la aproape toate gamele de produse vândute prin platforma noastră, punând totuşi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clienții noştri vor găsi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare și reduceri pe măsură la telefoane, gadgeturi și televizoare de ultimă generație. Comparativ cu anul trecut, credem că la finalul acestui Black Week-end, vom înregistra o creştere cu peste 30% a volumului vânzărilor.” a declarat Razvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

[sursa]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *